Pendaftaran Akaun

Minimum 8 huruf

Pastikan bermula dengan kod dail negara. Contoh: 60123456789

Terma & Syarat

Saya sebagai bakal ejen affiliate, telah BERSETUJU untuk mematuhi segala syarat dan terma program affiliate di laman web ini.

  1. Yuran pendaftaran sebanyak RM50 perlu dibayar ke akaun koperasi amal medik malaysia berhad.
  2. Butiran pembayaran perlu dihantar ke emel mamapride2@gmail.com.Jika gagal menghantar bukti pembayaran, komisyen tidak akan dipindahkan.
  3. Saya faham bahawa sekiranya saya melanggar mana-mana terma dan syarat program affiliate ini, akaun saya boleh digantung ataupun dimansuhkan oleh pihak pengurusan tanpa sebarang notifikasi.
  4. Saya berjanji akan melakukan promosi secara beretika dan tidak akan sesekali melakukan aktiviti SPAM.
  5. Saya berjanji tidak akan menggunakan sebarang bahan promosi yang boleh merosakkan nama perniagaan laman web ini.
  6. Saya berjanji tidak akan menggunakan nama-nama organisasi, trademark, copyright, golongan professional dan apa jua bentuk nama yang dilindungi dalam aktiviti promosi saya.
  7. Saya mengakui bahawa segala butiran yang saya daftarkan di atas adalah butiran yang tepat dan sah.
  8. Pembayaran komisyen akan dibuat pada 15 haribulan hingga 20 haribulan setiap bulan bergantung pada hari cuti. Jumlah minimum komisyen yang boleh dikeluarkan adalah sebanyak RM20, Andai kurang daripada jumlah itu, komisyen tidak akan dipindahkan 

Dengan menghantar butiran pendaftaran ini, saya akan tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan laman web ini.